Podcast

Vele Groningse voedselproducenten, bereiders en verwerkers hebben een verhaal over hun producten. In Keuken van Groningen bieden we hen een platform in de vorm van een podcast waarin niet alleen wordt gesproken maar juist ook veel wordt geproefd! Uiteraard nemen we altijd de podcast op locatie op, in de vertrouwde omgeving van onze gast.

Wridzer Datema van welkomboerderij Onstaheerd in Sauwerd. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 6 te beluisteren.
Cornelia en Gerrit Bosschaart van Fruitbedrijf Bosschaart in Noordbroek. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 5 te beluisteren.
Kerstmaaltijd met lokale producten. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 4 te beluisteren.
Geitenhouder Egbert Ter Veen in Dorkwerd. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 3 te beluisteren.

Waddenslager Edwin Spa in Uithuizermeeden. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 2 te beluisteren.

Desembroodbakker Saskia Boesveldt in Westernieland. Klik op bovenstaande afbeelding om de podcast van aflevering 1 te beluisteren.